Klachtenprocedure

Klachtenprocedure van Hulk Nutritions gevestigd te Utrecht. KvK: 80240607

Wij vinden het van groot belang dat al onze klanten en wederverkopers tevreden zijn over onze diensten en producten. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn vernemen wij dat graag zo snel mogelijk.

Hieronder beschrijven wij de procedure die in het geval van klachten in werking treedt.  

De klachtenprocedure is bedoeld om het melden van een klacht zo makkelijk mogelijk te maken en er vervolgens zo goed mogelijk op toe te zien dat de klacht snel en efficiënt afgehandeld wordt. Daarnaast is iedere klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening op dat gebied kunnen verbeteren.
 

Procedure:

Wanneer je van mening bent dat 'het geleverde', dit kan zijn een dienst of een product, niet aan de beloofde kwaliteit voldoet kun je daarover je ongenoegen kenbaar maken bij de directie van Hulk Nutritions. via info@hulk-nutritions.nl 

Het is ook mogelijk om de klacht in eerste instantie telefonisch te melden bij (directie) via tel. nummer 06-53204542.  

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

-Klachten zullen te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

-Wij registreren en bewaren alle correspondentie omtrent elke klacht gedurende minimaal 2 jaar.

Uiteraard hopen wij deze klachtenprocedure nooit nodig te hebben. 

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze diensten en producten aan alle kwaliteitseisen en verwachtingen voldoen, maar mocht er op enig moment toch sprake zijn van ontevredenheid  zullen wij altijd onze uiterste best doen om dit direct telefonisch op te lossen!

 

Directie Hulk Nutritions.