Over ons

Hulk Nutritions © 

Wij van Hulk Nutritions willen een ieder tot het uiterste zien om zijn/haar doelen te bereiken, maar weten dat dit soms niet al te soepel kan verlopen zonder enige ondersteuning. Mede hierdoor zijn wij gestart met als doel het leveren van de beste kwaliteitsproducten in sportsupplementen, dit is dan tevens ook niet het énige doel! Een gezonde lifestyle waarbij je méér uit je dag kan halen dan je voor ogen had: met Hulk Nutritions is het mogelijk. 
De supplementen worden meerdere malen door zowel de fabrikant als door Hulk Nutritions uitgebreid getest voordat ze worden toegevoegd aan ons assortiment.

Net zo als het voor ons extreem van belang was dat de voedingssupplementen de juiste smaken en ingrediënten bevatten bieden wij onze klanten WEL de mogelijkheid met ons mee te denken o.a. over de samenstelling (denk aan hoeveelheid cafeine etc.) en de nieuwe smaken die wij willen lanceren! Zo krijg je bij ons de kans om gebruik te maken van je eigen producten op maat gemaakt! Hoe tof is dat?

De smaak, kwaliteit en werking zijn de belangrijkste factoren voor een succesvol product. Om deze kwaliteit te realiseren werken wij samen met diverse gerenommeerde farmaceutische bedrijven in Nederland. Deze bedrijven voldoen aan de strenge hygiëne-eisen en zijn voorzien van de modernste apparatuur, die in combinatie met de juiste recepten garant staan voor voor hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd.

Hulk Nutritions zet zich in om een gezonde leefstijl te creëren voor zoveel mogelijk mensen, door een aanbod van de belangrijkste voedingssupplementen. Hulk Nutritions wilt geen onnodige ingrediënten gebruiken en dus ook geen onnodige supplementen aanbieden. We willen hiermee bereiken dat iedereen zich persoonlijk kan blijven ontwikkelen, doelen kan stellen en natuurlijk deze doelen kan behalen.
 

Take this oppurtunity! #Gethulked